ForsideCatering til selskaber

Catering til selskaber

SUSHI SAKURA CATERING

Bestil menuen hos os når I holder fest. Vi laver maden – I spreder glæden

Fest og farver og sushi i lange baner, er det ikke sådan ordsproget lyder? Inviter os med til festen, og så sørger vi for at sammensætte en menu der er garanteret til at sætte et smil på læberne. Sammensæt din egen menu efter aftale – vi kan klare det hele, og ingen får lov til at gå sultne hjem.

Catering

Ingen faste festmenuer.
I princippet kan vi lave alt fra vores menukort, i samarbejde med dig.

Se et EKSEMPEL på en menu til 10 personer her

Menuerne kan bestilles til alle slags arrangementer, dog minimum 10 personer. Ved større selskab, eller hvis der ønskes en mere skræddersyet menu, bedes i kontakte os og så finder vi frem til noget sammen. Maden vil blive leveret efter aftale, og der er også mulighed for at bestille en afvikler der vil stå for opstilling, præsentation og forklaring af menuen. Vi svarer personligt på alle henvendelser og engagerer os for at imødekomme jeres individuelle behov.

Skriv til os og fortæl om dit arrangement, så vender vi tilbage med en række uimodståelige tilbud. Jeres ønsker er i centrum hos Sushi Sakura, og vi bestræber os på at være bedst til kvaliteten, bedst til prisen, og det bedste valg til jeres fest, så vi glæder os til, at kunne glæde jeres gæster.

Husk venligst disse oplysninger, så vender vi tilbage hurtigst muligt:

  • Dato
  • Antal Gæster
  • Beskriv venligst festen og dine forventninger til menuen
  • Navn
  • Telefon

SEND MAIL TIL: catering@sushisakura.dk

OBS: Vores mad er altid frisklavet på dagen, og derfor har vi mulighed for at være fleksible omkring aflysning af arrangementet helt op til dagen forinden, men dette afhænger af selskabets størrelse. I forbindelse med at vi påtager os ansvar for de individuelle arrangementer, vil vi også informere om fristen for aflysning.